Currency:
USD
Choose a language:
en

PERSONAL DATA PROTECTION POLICIES

PERSONAL DATA PROTECTION POLICIES
 
Bestia Pet Ltd. manufactures in Bulgaria its own brand of high-end pet leather products and has established its name in global markets such as the USA, Canada, Germany, England, Australia and many others. With us, quality comes first, and we prove to the world that Bulgarians work for quality, not quantity. At Bestia Pet Ltd, your right to privacy is a top priority and is at the heart of the design and construction of the services and products we offer. You can fully trust us and focus on choosing the right product for you from our online store. By providing us with your information, you trust us and that makes us take full responsibility for its lawful processing. We do not compromise the privacy right of your privacy and plan all our products and services with respect for it. We use experts from various fields to make sure that no decision is made without respect for your right to privacy. We strive for transparency in the processing of your data. We have written our Privacy Policy and related documents in an accessible language, without too complicated terms and containing sufficient information.
We work hard to protect your information. This policy describes our privacy practices in an accessible language, minimizing the use of legal and technical jargon.
This Privacy Policy is effective May 25, 2018.
Responsible for your information under this Privacy Policy is the Manager of Best Pet Ltd, UIC203809265. The address of our site is https://bestiacollars.com/en/. This Privacy Policy applies to our website.
If you do not agree with the Policy described and do not wish your personal data to be stored and processed by Bestia Pet Ltd, please do not provide us with your personal data. We do not store or process special categories of data within the meaning of Art. 9 and Art. 10 of Regulation (EU) 2016/679. For security reasons, we advise our users not to share additional information that is not used for the purposes of the services provided by Bestia Pet Ltd.
You provide us with certain information when registering on our site to order our products, and registration requires: name, surname, telephone number, email address, address.
We use cookies to develop our website. Cookies are information stored in your browser or mobile application. They are used to store the settings and IDs required for some of the services provided on the site.
The main reason why we use your information is to process your request for our product (s) and to deliver the products you have ordered to identify you as a customer when concluding, amending and terminating a contract; payment of bills and obligations under the sales contract with us and issuance of payment reports.
Bestia Pet Ltd. is not responsible for the accuracy of the data you provide, does not carry out verifications in this sense and does not guarantee the true identity of the individuals who provided the data. In all cases of suspected fraud and / or misuse, please notify us immediately. You agree that when providing any information on our site, you do not violate the rights of others in connection with the protection of their personal data or their other rights. For updating your data please use the approved form of the Company.
Bestia Pet EOOD collects and processes personal information while respecting the principle of personal privacy of its users.
Please note that in order to ensure the reliability of our services and limit the risk of data loss for technical reasons, we at Bestia Pet Ltd. implement data backup measures.
All users can view, edit, or delete their personal information at any time, except that they cannot change their username.
You, as a data subject, have the right to exercise your rights below, but before you have this opportunity, we need to identify you, and we will perform your identification on the spot in our office. The deadline specified in the Regulation for responding to your request is up to 30 days, which we will comply with, following the legal provisions and the procedures we have adopted.
You may file your claim in paper form at our office and we will notify you in the manner you have specified of the outcome of your request in accordance with GDPR.
You have the right to receive information from Bestia Pet EOOD, you have the right of permanent access to your personal data, you have the right to correct any in remach your stored personal data and receive your personal data in a structured, popular, machine-readable format and request that you be forgotten as well as withdraw your consent for your personal data to be processed by Bestia Pet Ltd. You have the right to complain to the competent authorities if you believe that Bestia Pet Ltd has misused your personal data. The Supervisory Authority for the Republic of Bulgaria is the Commission for the Protection of Personal Data, with address: 1592 Sofia, Prof. Tsvetan Lazarov ”№ 2.
Bestia Pet EOOD processes your personal data for the performance of contractual obligations and the fulfillment of statutory obligations. Bestia Pet EOOD does not disclose personal data to its users unless they have their consent to do so, unless the Company has an obligation under a law to provide information and is requested by the competent control authorities under the applicable legislation.
Bestia Pet Ltd does not transfer data outside the European Union.
Considering the complexity of personal data protection, we have focused on the following types of personal data protection - physical, personal, documentary and protection of automated information systems and networks. Applying the new data requirements of the Regulation
In case of any questions, objections and / or requests related to compliance with the obligations on personal data protection, please visit our office at Pazardzhik PK4400, 9, Miljo Voivoda str, or contact us at 00359885081680, email: info@bestiacollars.com

 
ПОЛИТИКИ ПО ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
 
Бестия Пет ЕООД произвежда в България СОБСТВЕНА марка кожени изделия за домашни любимци от най-висок клас, и налага името си на световни пазари като САЩ, Канада, Германия, Англия, Австралия и много други. При нас качеството е на първо място, и доказваме на света че Българите работим за качество а не количество. В Бестия Пет ЕООД, Вашето право на поверителност е основен приоритет и е залегнало в основата при дизайна и изграждането на услугите и продуктите, които предлагаме. Вие можете да ни се доверите напълно и да се съсредоточите върху избора на най-подходящия за вас продукт от нашия интернет магазин. Предоставяйки ни Вашата информация, Вие ни се доверявате и това ни кара да поемем пълна отговорност за нейното законосъобразно обработване. Ние не компрометираме правото на поверителност на личния Ви живот и планираме всички наши продукти и услуги с уважение към него. Използваме експерти от различни сфери, за да се уверим, че няма да бъде взето решение без уважение към Вашето право на поверителност на личните данни. Стремим се към прозрачност при обработването на Вашите данни. Написахме нашата Политика за поверителност на личните данни и свързаните с нея документи на достъпен език, без твърде усложнени изрази и съдържащи достатъчно информация.
Работим усилено, за да защитаваме Вашата информация. Тази политика описва нашите практики за спазване на поверителността на личните данни на достъпен език, като употребата на правен и технически жаргон е сведена до минимум.
Настоящата Политика за поверителност на личните данни е в сила от 25 Май 2018.
Отговорен за Вашата информация, съгласно тази Политика за  поверителност на личните данни е Управителят на Бестия Пет ЕООД, ЕИК203809265. Адресът на нашия сайт е https://bestiacollars.com/en/. Тази Политика за поверителност на личните данни е приложима за уебсайта ни.
В случай, че не сте съгласни с описаната Политика и не желаете Вашите лични данни да бъдат съхранявани и обработвани от Бестия Пет ЕООД, моля не ни предоставяйте личните си данни. Ние не съхраняваме и не обработваме специални категории данни по смисъла на чл. 9 и чл. 10 от Регламент (ЕС) 2016/679. От съображения за сигурност съветваме своите потребители да не споделят допълнителна информация, която не се използва за целите на предоставяните от Бестия Пет ЕООД услуги.
Вие ни предоставяте определена информация при извършване на регистрация в сайта ни, за поръчка на наши продукти, като регистрацията изисква: име, фамилия, телефон за връзка, имейл адрес, адрес.
За разработка на нашата WEB страница ние използваме бисквитки. Бисквитките са информация, съхранена във Вашия браузър или мобилно приложение. Те се използват за съхранение на настройки и идентификатори, необходими за някои от предоставяните в сайта услуги.
Основната причина, поради която използваме Вашата информация, е да обработим заявката ви за наш/и продукти и да ви доставим поръчаните от Вас продукти, за да ви идентифицираме като клиент при сключване, изменение и прекратяване на договор; плащане на сметки и задължения по договора за покупко-продажба с нас и издаване на справки за плащанията.
Бестия Пет ЕООД не носи отговорност за верността на предоставяните от Вас данни, не извършва проверки в този смисъл и не гарантира действителната самоличност на физическите лица, предоставили данните. Във всички случаи на съмнения от Ваша страна, на установена измама и/или злоупотреба, молим да ни уведомите незабавно. Вие се задължавате при предоставяне на каквато и да е информация в сайта ни, да не нарушавате правата на други лица във връзка със защитата на техните лични данни или други техни права. За актуализация на Вашите данни моля използвайте утвърдения формуляр на Дружеството.
Бестия Пет ЕООД събира и обработва лични данни при спазване на принципа за лична неприкосновеност на своите потребители.
Молим да имате предвид, че за да осигурим надеждността на услугите ни и да ограничим риска от загуба на данни по технически причини, ние в Бестия Пет ЕООД прилагаме мерки, свързани с резервираност на данните.
Всички потребители могат да виждат, редактират или изтриват личната си информация по всяко време, с изключение на това, че не могат да променят потребителското си име.
Вие като субект на обработка на лични данни, имате право да упражните посочените по-долу Ваши права, но преди да имате тази възможност, е необходимо да Ви идентифицираме, като идентификацията Ви ще извършим на място в нашия офис. Определеният в Регламента срок за отговор на Вашето искане е до 30 дни, който ние ще спазим, следвайки законовите разпоредби и приетите от нас процедури.
Вие може да подадете искането си  в хартиен вид в нашия офис и ние ще Ви уведомим по посочения от Вас начин за резултата от всяко Ваше искане по реда на GDPR.
Вие имате право да получите информация от Бестия Пет ЕООД, имате право на постоянен достъп до Вашите лични данни, имате право да коригирате по всяко време съхраняваните лични данни и да получите личните си данни в структуриран, популярен формат, пригоден за машинно четене, и да поискате да бъдете забравени, както и да оттеглите съгласието си Ваши лични данни да бъдат обработвани от Бестия Пет ЕООД. Вие имате право да подадете жалба до компетентните органи, в случай че считате, че Бестия Пет ЕООД е използвал неправомерно Вашите лични данни. Надзорният орган за Република България е Комисията за защита на личните данни, с адрес: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2.
 
Бестия Пет ЕООД обработва личните Ви данни за изпълнение на договорни задължения и за изпълнение на предвидени в закона задължения. Бестия Пет ЕООД не разкрива лични данни за своите потребители, ако няма тяхното съгласие за това, освен в случаите когато Дружеството има задължение по закон за предоставяне на информация и е поискана от компетентните контролни органи по силата на действащото законодателство.
Бестия Пет ЕООД не извършва трансфер на данни извън Европейския съюз.
Отчитайки сложността на защитата на личните данни, ние сме акцентирали върху следните видове защита на личните данни – физическа, персонална, документална и защита на автоматизирани информационни системи и мрежи, прилагайки новите изисквания на регламента при пренос на данни.
Във връзка с възникнали въпроси, възражения и/или искания, свързани със спазването на задълженията по защита на личните данни може да посетите офиса ни на адрес област Пазарджик, ул. Георги Райков 7, или да се свържете с нас на тел: 00359885081680, имейл: info@bestiacollars.com